• Unieke producten
  • Gemakkelijk bestellen
  • Direct verzonden
  • Maatwerk

Motivatie posters

Posters om jezelf en anderen te motiveren

Motivatie posters voor thuis, op het werk, op school,  sportschool, etc.

Motivatie posters

Motivatie posters met leuke, gappige afbeeldingen en/of motiverende teksten. Niet alleen mooi voor aan de wand, maar ook nog eens voor een goed doel! Het doel van de posters is om te inspireren, stimuleren en motiveren.

De motiverende posters zijn een goed hulpmiddel om jouw doel te bereiken. Extra gemotiveerd door de poster aan de slag om het gestelde doel te behalen. Bijvoorbeeld om meer te gaan sporten. Als je het gevoel hebt op te geven, denk er dan aan waarom je ooit gestart bent. Je kent nooit je grenzen, tenzij je tot het uiterste gaat.

Sommige motivatie posters hebben Engelse teksten en uitspraken die motiveren. Motiveer jezelf met één van deze leuke posters of geef hem cadeau aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

De posters stimuleren en zijn heel gemakkelijk aan de wand op te hangen met een wissellijst of zet ze op een tafel, kast, toonbank of balie met de stevige posterstandaard. De wissellijst hang je eenvoudig op zonder gaten te hoeven boren. Aan de achterkant zitten twee tweezijdige plakstrip bevestigd. Hiermee kan de wissellijst op (bijna) elke vlakke ondergrond geplakt worden.

 

Motivatie posters - Posters om te motiveren