• Unieke producten
  • Gemakkelijk bestellen
  • Direct verzonden
  • Maatwerk

Houd feestelijk afstand

tijdens de feestdagen!

 

Dit jaar Zegt Sinterklaas niet: 'Wie zoet is krijgt lekkers', maar 'Wie zoet is, houdt afstand'. De Kerstman zegt niet: 'Ho ho ho vrolijk kerstfeest!', maar 'Ho ho ho, houd afstand'

Ook de Sinterklaas en de Kerstman zullen zich dit jaar aan de maatregelen moeten houden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vrolijke posters over 'afstand houden' voor de komende feestdagen in coronatijd.  Met deze opvallende en ludieke posters valt de coronamaatregel 'afstand houden' nog beter op. 

 

Wie wil nu niet deze leuke posters in de winkel, op school of op het werk? De posters zijn verkrijgbaar in A3-formaat. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook in een posterstandaard of wissellijst. De posters zijn aan twee kanten bedrukt en kunnen zo voor een raam opgehangen worden of in een posterstandaard op een tafel, balie, toonbank of kast. 

 

Vrolijke posters voor uw leerlingen op school, de klanten in uw winkel of voor uw personeel op kantoor of bedrijf. We worden allemaal een beetje zat en depressief van het coronavirus en de beperkingen die het met zich meebrengt, met deze posters komt er bij iedereen een glimlach op het gezicht; een klein lichtpuntje in deze sobere, moeilijke tijd van social distance. De feestdagen zullen dit jaar heel anders verlopen dan anders. Door de coronamaatregelen zal bij iedereen zowel het Sinterklaasfeest, als het Kerstfeest minder uitbundig gevierd worden. 

Ludieke posters van Sinterklaas en de Kerstman

Op een feestelijke manier 1,5 m afstand houden