• Unieke producten
  • Gemakkelijk bestellen
  • Direct verzonden
  • Maatwerk

Corona posters

Afstand houden en 'handen wassen'

 

Corona posters en kaarten:

A2-formaat
A3-formaat
A4-formaat
A5-formaat
Stickers

 

Corona

Het Coronavirus heeft ons allemaal geraakt en we zijn er nog niet van af. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Het heeft ons leven de afgelopen periode behoorlijk verandert. Sinds half maart gelden verschillende maatregelen om de corona-pandemie zo goed mogelijk in te dammen.

Afstand houden blijkt lastig

Uit Corona-onderzoek blijkt dat vooral afstand houden tot elkaar als knap lastig wordt ervaren. De uitslag van het onderzoek laat zien dat geen handen schudden het makkelijkst is. Bijna iedereen houd zich daar aan. Niet op bezoek gaan bij mensen met een kwetsbare gezondheid, in de elleboog niezen en papieren zakdoekjes gebruiken lukt ook vaak goed. Meer dan tien keer per dag de handen wassen is veel lastiger.

Anderhalvemetersamenleving

Anderhalve meter afstand houden is het moeilijkst, vooral op het werk en bij boodschappen doen. Het vraagt een aanpassing van ons allemaal omdat onze gezondheid én die van anderen, voorop staat! Zolang het coronavirus nog heerst zullen we ons telkens bewust moeten zijn van onze afstand ten opzichte van de ander. Op die manier kunnen we besmettingen zo veel mogelijk voorkomen.

Posters, kaarten en stickers

De corona posters, kaarten en stickers zijn erg opvallend en attenderen bezoekers, werknemers, klanten, etc. telkens weer op de anderhalve meter afstand, of het vaker handen wassen. De posters geven duidelijke en concrete informatie hierover.

Productinformatie

De A2-formaat (420 x 594 mmposters zijn enkelzijdig bedrukt op 135 grams papier. De A3-formaat posters over afstand houden in verband met Corona zijn dubbelzijdig gedrukt op 400 grams glanslaminaat van hoge kwaliteit. De A4 en A5-formaat kaarten zijn ook dubbelzijdig gedrukt op 400 grams glanslaminaat van hoge kwaliteit. De stickers zijn gedrukt op 90 grams, glanzend en waterbestendig PVC.

Levertijd

De meeste corona posters en kaarten zijn op vooraad en kunnen de volgende dag geleverd worden.
Meer hierover  

Posters ophangen of neerzetten

De posters en kaarten (A3, A4 en A5) passen in de portrait posterstandaards of wissellijsten. Aan de wissellijst zit tweezijdig plakband. Hierdoor kunt u,  zonder gaten boren, de wissellijst eenvoudig ophangen aan bijna elke vlakke ondergrond. Met de posterstandaard  kunt u de posters  op een kast of bureau neerzetten. De posters zijn gemakkelijk te verwisselen en  opnieuw te gebruiken. Klik hier